Andere activiteiten

On Stage Alghero

In mijn woonplaats Alghero geef ik al sinds 2014 theater-, dans- en bewegingslessen. Inmiddels ben ik samen met twee collega's een eigen theaterschool begonnen, On Stage Alghero.

De school heeft twee ruime repetitiezalen en biedt ruimte aan allerlei theatrale en (multi-)culturele activiteiten. We organiseren onder andere theatervoorstellingen, culturele evenementen, literaire bijeenkomsten en kunstzinnige activiteiten.

Verder bieden we een uitgebreid lesprogramma voor allerlei leeftijdsgroepen (van peuters tot ouderen): je kunt bij ons terecht voor lessen theater, musical, dans, zang, muziek, circus, yoga, pilates, schermen en tango. Daarnaast hebben we gespecialiseerde programma's van muziek- en dramatherapie voor autistische kinderen en volwassenen, en voor mensen met alzheimer en parkinson.

Samen met mijn collega Flaminia Antonini heb ik een educatieprogramma ontwikkeld: TeatroLingua,  waarbij we lessen Engels en Frans geven met theater als middel.
Vanaf 2023 bieden we ook Italiaanse lessen voor toeristen.

Dus wil jij op een ontspannen manier Italiaans leren op Sardinië?
Dat kan!
Bij On Stage Alghero leren we je de taal op een leuke, toegankelijke manier, namelijk door middel van praktische oefeningen! 
Thuis beginnen en in de Sardijnse zon je lessen in de praktijk brengen in het levendige historische stadje Alghero?

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een lespakket op maat. Dat kan individueel, maar ook samen met je partner, een vriendengroep en zelfs met je kinderen!
Wil jij binnenkort ook op een relaxte manier Italiaans leren terwijl je in de zon geniet van la dolce vita op Sardinië?
Stuur dan vandaag nog een mail naar info@saskiapeterzon.com !

Whatsappen mag ook: +39 340 812 9755

 

Ciao sardegna

Binnenkort gaat mijn blog Ciao Sardegna online. Op die website schrijf ik over mijn leven hier in Alghero, maar vooral over het authentieke Sardinië, met insiders' tips en inspirerende weetjes.

Op de site staan artikelen, verhalen en foto's over alle kanten van dit prachtige, veelzijdige eiland dat veel meer is dan mooie stranden en kristalhelder water.