Theatertaal & taaltheater

Naast talen en vertalen heb ik nog een grote passie die een rode draad vormt in mijn leven: theater. Ik geef al ruim dertig jaar theater- en danslessen, schrijf scenario's en maak voorstellingen met, voor en door kinderen, jongeren en volwassenen.

In mijn theaterschool, On Stage Alghero, geef ik onder andere lessen TeatroLingua: een lesmethode die ik samen met mijn collega Flaminia Antonini heb ontwikkeld en waarbij we taalonderwijs geven met theater als middel. We geven Engels en Frans aan Italiaanse kinderen en volwassenen, maken voorstellingen in de betreffende taal en bedenken elke keer weer theateroefeningen om zowel spreek- als luistervaardigheden te bevorderen.

Inmiddels breiden we dit programma uit naar Italiaanse lessen voor anderstaligen. Zo hebben we het programma Around Sardinia voor buitenlandse vakantiegangers die in Alghero verblijven. Je kunt bij ons een theatervoorstelling in het Engels bijwonen waarin je kennismaakt met het eiland, eventueel gekoppeld aan workshops of een lesprogramma om Italiaans te leren met behulp van theateroefeningen.

Ben je van plan om op vakantie naar Sardinië te komen en wil je alvast een woordje Italiaans leren, of wil je je Italiaans opfrissen?
Dan kunnen we een paar weken of zelfs maanden van tevoren al online aan de slag. Dit kan individueel, maar ook samen met je partner, je gezin en/of je vrienden. Ook voor kinderen zijn er talloze mogelijkheden!
Eenmaal op Sardinië  gaan we dan verder met praktijklessen.
Stuur een mail naar info@saskiapeterzon.com voor een programma op maat, dan kun je binnenkort heerlijk ontspannen Italiaans leren terwijl je op zonnig Sardinië geniet van la dolce vita en ook nog het eiland leert kennen.

Whatsappen mag ook: +39 340 812 9755